Et lille kik i vores smukke klippehave

Tilbud

Grillaftner i den hyggelig gårdhave.
 
 
På budcyklen foran Klostergården, står hvornår vi holder grillaftner.
 
Første gang vi griller er mandag den 9 juli kl. 18.00 - 21.00 og Jazzmenu torsdag kl. 18.00 skal forudbestilles til den 12 juli 2018 hvor NATBUSSEN spiller i gårdhaven. 
 
Efterfølgende er den tirsdage og fredage, sidste gang 27 juli 2018 
  
Kom og vær med. 
 
Vi har forskellige velsmagende salater, grøntsagsretter og 4-5 forskellige kødspecialiteter på grillen. Derudover bager vi grovboller i lerbageovnen, I kan selv lave jeres pizza, så I får den som I ønsker, også denne bliver bagt i lerbageovnen. 
 
En dejlig oplevelse. Prisen er 195,- kr. pr. person og så kan du spise lige hvad du vil. Børn halv pris, små børn 50 kr. 
 

                                      Pizza designere.                                        

Jazzfestival i uge 28  2018
 
Jazzugen er fra 10  juli - 15. Juli . 2018
 
Klostergården har Jazzaften den 12.juli kl. 19.00-22.00 I år er det Natbussen der spiller op. Dette er altid en festlig aften. Vi servere en grillmenu, bestil venligst bord. Vi har altid bornholmerbryg på hanerne. og mange foretrækker en god irsk kaffe.  Kom og vær med og nyd den gode musik og stemning der er i gårdhaven. 

                                    

 
 
 
Kom til en hyggelig musikaften Fredag den 17.august kl. 19.00 hvor Oluf Sørensens Trio spiller stemningsfuld musik som, jazz og bossa nova. Tilmelding nødvendig hvis I ønsker en musikmenu. ellers ikke nødvendigt -  fri entre.