Et lille kik i vores smukke klippehave

Tilbud

Grillaftner i den hyggelig gårdhave.
 
 
På budcyklen foran Klostergården, står hvornår vi holder grillaftner.
 
Første gang vi griller er tirsdag den 9 juli kl. 18.00 - 21.00 og Jazzmenu torsdag den 11. juli kl. 18.00 denne skal forudbestilles. 
 
Efterfølgende er den tirsdage og fredage, sidste gang 26 juli 2019 
  
Kom og vær med. 
 
Vi har forskellige velsmagende salater, grøntsagsretter og 4-5 forskellige kødspecialiteter på grillen. Derudover bager vi grovboller i lerbageovnen, I kan selv lave jeres pizza, så I får den som I ønsker, også denne bliver bagt i lerbageovnen. 
 
En dejlig oplevelse. Prisen er 195,- kr. pr. person og så kan du spise lige hvad du vil. Børn halv pris, små børn 50 kr. 
 

                                      Pizza designere.                                        

Jazzfestival i uge 28  2019
 
Jazzugen er fra 9  juli - 14. Juli . 2019
 
Klostergården har Jazzaften den 11.juli kl. 19.00-22.00 Dette er altid en festlig aften. Vi servere en grillmenu, bestil venligst bord. Vi har altid bornholmerbryg på hanerne. og mange foretrækker en god irsk kaffe.  Kom og vær med og nyd den gode musik og stemning der er i gårdhaven. 

                                    

 
 
 
Kom til en hyggelig musikaften Fredag den 17.august kl. 19.00 hvor Oluf Sørensens Trio spiller stemningsfuld musik som, jazz og bossa nova. Tilmelding nødvendig hvis I ønsker en musikmenu. ellers ikke nødvendigt -  fri entre.