Jazz Festival i Allinge

   
 
Trolling Master Bornholm

Trolling Master Bornholm
D.02.maj - 05 maj 2018  

Der sejles ud fra Tejn Havn 

Læs mere på her


 
 
 

Vær med og bo på Klostergaarden

Klostergården åbner 1.maj 2017 og lukker ca. 23september 2018 ud over dette, bedes I venligst kontakte mig i god tid. Kun for større grupper over 20 personer. 
 
06.- 09. April 2018
Fra Fyr til Fyr: 
Der løbes hvert år fra Fyr til Fyr d.v.s. fra Dueodde Fyr op langs østkysten til Hammer Fyr. Turen er ca. 60 km.lang og en af Danmarks smukkeste ruter hvor turen går gennem alle de smukke østvendte byer, klipper og sandstrande på Bornholm.
Hvis I bestiller værelse på Klostergården, I skal huske at sige at I deltager i løbet, så får I det til en speciel pris.  
 
 
13 - 17. Juni 2018
Folkemødet
Kom til Folkemødet i Allinge på Bornholm og oplev Danmarks festival om samfundets muligheder og udfordringer. Folkemødet er under konstant udvikling og yderst aktuelt med de forskellige emner der diskuteres og informeres om, hvor politikerne møder borgere, erhvervsfolk og organisationer under uformette former i Allinge på Klostergården.  

 

12. - 15. Juli 2018
Allinge Jazz Festival er desværre opløst. 
Vi er en lille gruppe erhvervsdrivende, som vil have musik i denne periode. Der vil senere komme oplysninger om, hvad der kommer til at ske. 
På Klostergaarden kommer der en eller to musikarrangementer.  - muligvis et torsdag og et lørdag  med musik i gårdhaven som vi plejer. 
Der vil blive serveret en Jazztallerken, hvis I ønsker at spise. Reserverer venligst denne til en pris på 195 kr.  
 
Følg venligst med her for mere information. 
 

16. - 19. August 2018
Wonderfestiwall
Oplev et brag af en musikfestival, når Wonderfestwall byder på et slaraffenland af musik for foden af borgruinen Hammershus på Bornholm. På Wonderfestiwall finder du masser af god musik, intimitet, charme og smuk bornholmsk natur. 
Læs mere om Wonderfestiwall her 
 
 
 
07. - 09. September 2018
Bornholms strikkefestival afholdes hver andet år på Bornholm. 
 
I kan bo godt under hele festivalen på Klostergården , så ring på tlf. 2323 6777 for festivals priser på overnatning og evt. mad, hvor strikketøjet selvfølgelig medbringes. 
 
 
14. - 23. September 2018
Bornholms Kulturuge
Velkommen til Bornholms Kulturuge, der igen byder på masser af spændende kulturelle tilbud. Bornholms Kulturuge er i den grad alsidig og byder på musik i mange genrer, forestillinger, dans og fortællinger, byvandringer, poesi, billedkunst, kunsthåndværk, film og workshops. 
 

Etape Bornholm

 
 

Etape Bornholm i uge 30. 

1. Etape - Hasle
2. Etape - Dueodde
3. Etape - Almindingen
4. Etape - Hammeren
5. Etape - Rønne

Læs mere på www.etape-bornholm.dk